Tere tulemast blogisse



Tere tulemast minu blogisse . Oleksin väga rõõmus kui jätaksite minule siia blogisse maha märgi, et olete siin käinud ja lugenud minu ülestähendusi . Selle eest oleksin väga tänulik

1. veebr 2019

Ilma jamata

Täna taksojama ei olnud Tellisin kell 15 ja tuli    mõne minuti pärast ..  Taksojuht Arttu oli kena noor 30 aastane mees tuli võttis mu vaiba ja koti ja viis autosse  .  Tee peal arutasime seda eilset taksojama ja ka tema ütles et taksojuhtidel ongi see vabadus antud, et  kui tahab siis võtab vastu …  et väiksemaid otsi ei taheta võtta ja oodatakse "suurt kala "ehk pikemat otsa .. ja kui seda ei tule siis kõlbab väiksem ots ka … Noh sai asi veel selgemaks ..


  Viisin siis vaiba pesulasse , õnneks ei olnud järjekorda ja sain kohe vaiba masinasse ,  Seda tegin ka esimest korda ..  seal selline  lai sein kus on siis koht kuhu asetada rullitud vaip ja siis tõsta liinile nii et   pestav pool on  pealpool … siis  asetada see vaiba äär oranzhi joone  peale ja seal ta siis jääb kuidagiviisi kinni ja siis lükatakse  sein  liugseinaga kinni ja lähhed maksma ...kõrval asuvasse aparaati  kõigepealt  mõõdetakse su vaip seal masinas ära  ja siis paneb sulle arve ette ja lükkad oma  pangakaardi  kaardilugejasse ja  valid oma koodi ..
 Ja siis kui on makstud hakkab masin tööle
 Sellise väiksema vaiba pesemine võtab 15 min ..


 Istusin seal ja lugesin uhkes üksinduses ajakirja  ja lahendasin sudokut  ja kui valmis sain siis  sain samast kohast puhta vaiba kätte .
Pidin  veel nats Eerot ootama ja selle aja sees tuli üks naine, kes ei saanud hakkama ja mina siis ( kui vana tegija )  heheh , aitasin teda .. samuti ei saanud ta maksmisega hakkama ja seal ka aitasin ette öelda mida tuleb teha …
Hea on ikka kui mõni inimene on kes aitab ..  Siis tuligi Eero ja saime koju sõita .
Väga ilus talveilm tõesti … ei ole liiga külm. vaid selline puhas karge …









 Kodus ootasin kunas  algab Eesti laul  ja muidugi magasin maha  alguse … aga oma lemmikud nägin ära ikka  ja kõik  5 arvasin seekord õieti   Stefan, Inger, Viktor,  Birgiti punt ja Sandra  ja see üks noorte punt oli veel kellest ma ei teadnud midagi arvata aga ju nad noortele meeldivad .. Järgmine poolfinaal sealt ootan et saab edasi  Uku kindlasti  ja veel paar lemmikut  ..

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar