Tere tulemast blogisse



Tere tulemast minu blogisse . Oleksin väga rõõmus kui jätaksite minule siia blogisse maha märgi, et olete siin käinud ja lugenud minu ülestähendusi . Selle eest oleksin väga tänulik

23. märts 2019

Kurbus

Minu kallis tädi suri täna 23 märts kell 17.40 

💔
😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥

 Minu emal oli 3 õde ja kaks venda . Nüüd on neist elus ainukesena minu kallis  emakene . Tema viimane elusolev õde suri täna olles kaks kuud haiglas kooma seisundis. Vähi diagnoosiga ja   hingamisaparaadi all ..  Minu tädi oli minule väga kallis . Me  saime väga hästi läbi . Kuigi ta elas  väga kaugel  siis me suhtlesime ikka telefoniga  … Ausalt ma olen väga väga kurb  .. PUhka rahus minu tädikene. Ma ei unusta sind .

🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

3 kommentaari:

  1. Kallite lähedaste kaotust on alati valus taluda. Nõnda on seatud, et meil, kes me veel mõneks ajaks siia jääme, ei ole võimalik teha muud, kui lahkunuid hellalt ja õrnalt hinges ning meeles kanda. Mitte keegi ei saa seda valu ära võtta! Saadan Sulle virtuaalse lohutuskallistuse.

    VastaKustuta
  2. Need, kes siia jäävad, neil on loomulikult raskem ja peavad selle valu ning kurbusega hakkama saama. Tädi olukorda arvestades oli see talle muidugi kergendus. Ma tean mida vähihaiged peavad läbi elama. Ole tubli ja mõtle poitiivselt. Tal pole vähemalt enam valus.

    VastaKustuta
  3. Jah ,kurb et elu on mööduv , me keegi pole igavesed ja kõik sureme ükskord ära ja niikaua kuni oleme elus- meenutame tihti oma kallikesi ja niikaua, kuni me neid mäletame, on nad meie jaoks olemas … õnneks on nii palju selliseid toredaid inimesi kellest jääb hea mälestus. Jah . tuleb elada nii, et endast jätta järele midagi head mäletamaks ja naerul näoga meenutamaks häid asju mõeldes inimesele keda enam pole . Aitäh teile sõbrakesed kes te mulle ikka kirjutate ja et olete olemas …

    VastaKustuta