Tere tulemast blogisse



Tere tulemast minu blogisse . Oleksin väga rõõmus kui jätaksite minule siia blogisse maha märgi, et olete siin käinud ja lugenud minu ülestähendusi . Selle eest oleksin väga tänulik

4. veebr 2015

Ei taha paksuks minna -siis .....

klik klik
Fox News annab nõu, kus ei tohiks kaalutõusu vältimiseks süüa.
Köögis seistes
Õhtul hajameelselt kööki tuiates mõtled, et viskad suhu vaid paar väiksemat palukest. Tegelikult koguneb neid palukesi nii palju, et kokku saaks suure praega võrdse portsjoni. Kõige halvem on see, kui sööd otse külmiku või kapi ees seistes, või kui pistad käe pakendisse ja lased aga minna. Nii ei teki sul mingit ülevaadet sellest, kui palju sa tegelikult ära sööd. Kui sul on kõht tühi ja tahad mingit vahepala, siis võta taldrik ja istu laua taha, et saaksid rahus oma isu täis süüa ning ei sööks kogemata üle.

 Autos
Käigupealt söömine pole kunagi hea mõte. Sel eesmärgil valmistatud kiirtoit pole enamasti ka kõige tervislikum. Peale selle kiputakse rooli taga süües toitu liiga kiiresti sisse ahmima ja taas puudub kontroll portsjoni suuruse üle, sest tähelepanu on mujal. Kui sa just tõesti pead autos sööma, siis vali teadlikult tervislik vahepala või eine, et teaksid täpselt, palju ära sööd.

 
Teleri ees
Telereklaamid on kaalulangetaja õudusunenägu. Iga natukese aja tagant silme ees burgereid nähes murdub lõpuks ka kõige tugevam. Teleri ees tekib kergesti isu isegi midagi suhu pista ja nii vohmitakse endale hilisõhtul sisse võileibu, jäätist, krõpse ja šokolaadi. Teleri ees söömine on halb ka seetõttu, et taas on siis raskem kogustel silma peal hoida. Kui tahad filmi kõrvale suupistet, siis tõsta endale sobiv portsjon ette ja ülejäänu hoia köögis.

 
Töölaua taga
Väga pingelise töö puhul on selle harjumuse murdmine väga raske. Nii nagu teleri või autorooli taga süües on ka arvuti taga tähelepanu mujal ja sa ei taju, palju sööd. Keskendud tööle ja ühel hetkel märkad, et sõid liiga palju. Kui sööd rahulikult laua taga ja keskendud igale suutäiele, registreerib aju õigeaegselt, millal on  nälg kustutatud ja isu täis. Lõunapausiks polegi pikalt aega vaja, piisab 15 minutist. Sinu tervis on seda väärt.

 
Voodis
Miks üldse voodis süüakse? Kui sa pole just haige, ei tohiks seda kunagi teha. Voodis pugimine soodustab arutut söömist ja pole hügieeniline. Isegi kui sul on peal kõige suurem laiskushoog, tasub end söögi ajaks voodist välja ajada. Istu laua taha ja naudi oma einet. Kui sul tekib õhtuti voodisse minnes sageli näljatunne, siis enneta seda ja söö paar tundi enne magamaminekut värskeid puuvilju.

 Mina olen teleka ees söönud , teistest pattudest olen puhas aga teleka ees olen korduvalt ja korduvalt söönud ...  see on suur viga ...


tulge teatrisse




 
 
 
 
VAATA SIIN BLOGIS ON KÕIKE HUVITAVAT
 

3 kommentaari:

  1. Seda kõike võib ju teada, aga..... Eks suitsetaja ju ka teab, et see on kahjulik, kuid ikka tossutab.
    Üksi olles ma laua taga süüa ei viitsi, tavaliselt samal ajal loen.
    Praegugi just sinu teksti lugedes lõpetasin lõunase juurviljahautise söömise..
    Nüüd mõtlen, kas võtta magustoiduks apelsin või kohupiimakreemi.
    Soovin sulle ja kõigile sinu lugejatele tugevamat tahtejõudu ja tervislikumaid söömisharjumisi.

    VastaKustuta
  2. See on tõsi, kui oled harjunud ja siis äkki maha jätta oma harjumust on väga raske ... ma panin artikli endale meeldetuletuletuseks ja äkki on veel mõni kes ei tea .... endal ei tulnud midagi pähe kirjutada .... eks siis kasutan targemate abi ... aga aitäh kommentaari eest neid on alati nii tore lugeda ..

    VastaKustuta